builderall

Egy igazi nagy márka kevés dolgot csinál, de azt mindenkinél jobban!

Azonnal gyakorlatba ültethető konkrét és kézzelfogható vezetői tudás

Kommunikációs Mesterkurzus

Ezen a mesterkurzuson elsajátíthatod azokat a gyakorlati képességeket, amelyek segítségével érvényesülni tudsz a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában.

Vezetői Mesterkurzus

A Vezetői Mesterkurzusból mindenki profitálhat, aki belső és külső ügyfelekkel foglalkozik, projekt-csapatvezető, csapatban dolgozó alkalmazott, vagy vezető, aki szeretné vezetői készségeit tökéletesíteni azért, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.

Hatásos Prezentáció Mesterkurzus

Ez a mesterkurzus olyan igényes prezentációs tréning, mely alkalmas vezetők, értékesítők, illetve olyan  termék- és projektmenedzserek felkészítésére, akik kisebb vagy nagyobb csoportoknak tartanak bemutatót, interjút vagy sajtókonferenciát.

Értékesítési Mesterkurzus

Minden értékesítésben dolgozónak ajánljuk az értékesítési tréning elvégzését, függetlenül attól, hogy új ezen a területen vagy már gyakorlott értékesítési szakember. A résztvevők több mint 70%-a több mint 20%-os árbevétel növekedésről számolt be az értékesítői tréning után.

Munkatárs Kiválasztási Mesterkurzus

Egy nemrég készült felmérés szerint a nem megfelelő munkaerőkiválasztás évente több száz millió forintos veszteséget okoz a hazai cégeknek, vállalkozásoknak.

Világklasszis Ügyfélszolgálat Mesterkurzus

Az egyik legfontosabb lecke, amit a vállalatoknak meg kellett tanulniuk a 21. században, hogy a folyamatos és egészséges növekedés elérésének előfeltétele, hogy minden vállalati aktivitás célja az ügyfél igényeinek maximális kielégítése legyen.